Plòters de tall

Els plòters de tall que recomanen els estàndards de la indústria pel seu rendiment i la seva qualitat.

 

PLOTTERS

 

La gamma de SummaCut ha evolucionat fins a convertir-se en líder mundial en relació preu – alt rendiment del mercat. La nova sèrie SummaCut és el resultat de dècades de treball de la enginyeria europea de Summa. S’han introduït nombroses millores, com la tecnologia OPOS X, coneguda gràcies a la gamma Summa S Class, que ara apareix integrada en la capçalera d’arrossegament, redissenyada recentment.

 

Els SummaCut són capaços de llegir marques de registre per tall de contorn; no només materials estàndards, sinó també en reflectants, hologràfics i material de mirall, així com en molts dels diferents tipus de laminats que s’utilitzen avui dia. Aquests plòters realitzen algoritmes d’alta complexitat per compensar qualsevol deformació en la impressió, utilitzant la tecnologia de sensor més fiable del món. Això fa del SummaCut un plòter de contorn campió per qualsevol retolista o botiga d’impressió.

 

PLOTTERS

 

Els enginyers de Summa saben que la característica més important dels plòters de tall de vinil és la tracció, per això, tots els plòters de Summa inclouen l’exclusiu i patentat rodet granulat MicroSprocketTM, forjat amb el material més fi i seguin un procés únic que garanteix que cada rodet tingui un diàmetre exacte. Cada rodet es recobreix després de forma especial, per eliminar el risc de desgast i oxidació. Amb un rendiment de tall que rivalitza amb altres plòters de tall de les més altes gammes, no és sorprenent que aquest plòter econòmicament assequible sigui un dels més populars que s’hagin construit mai.

 

SummaCut_Header_750x272

SUMMA-MODELS-

 

 

REPROGIR (GIRONA) – PLOTTERS DE TALL SUMMACUT