Política de privacitat

🔒 Respectem la protecció de dades

 

A REPROGIR complim amb el reglament vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal (RGPD).

 

Declarem el nostre respecte i compliment del Reglament General sobre la Protecció de Dades (RGPD) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de la Unió Europea, relatiu a les mesures de seguretat dels fitxers automatitzats que continguin dades de caràcter personal. Hem establert tots els mitjans tècnics al nostre abast per evitar la pèrdua, mal ús, alteració, accés no autoritzat i apropiació indeguda de les dades que es faciliten a GIROCOPI S.L. (d’ara endavant REPROGIR), sense perjudici que les mesures de seguretat a Internet no siguin inexpugnables. Per tot això, informem de la nostra política de protecció de dades, perquè pugueu determinar voluntàriament si desitgeu facilitar les vostres dades personals a REPROGIR.

Informem que les dades de caràcter personal que es faciliten en els nostres formularis es recolliran en un fitxer automatitzat de dades de caràcter personal propietat de REPROGIR. A l’efecte de donar compliment al reglament, li comuniquem que REPROGIR, amb domicili social al C/ Triops, s/n – 17833 (Fontcoberta), amb NIF B17580804, Inscrita al Registre Mercantil de Girona, Tomo 1363, Folio, 128, Hoja GI-23021, és qui decideix sobre la finalitat, contingut i ús del tractament de les dades de caràcter personal que es faciliten mitjançant qualsevol dels formularis disposats als efectes a la pàgina web: www.reprogir.cat.

Per integrar dades al fitxer de REPROGIR cal consentiment inequívoc, que es podrà prestar mitjançant l’acceptació d’aquesta política de privacitat, escollint l’opció SÍ, ACCEPTO LA POLÍTICA DE PRIVACITAT DE REPROGIR, que es presenta en cada formulari de sol·licitud de dades del nostre web.

Les dades que es faciliten tenen com a finalitat poder ser utilitzades per REPROGIR  pel desenvolupament de qualsevol de les activitats pròpies del negoci, així com per a activitats de promoció de productes i serveis. Aquestes dades només podran ser cedides a altres empreses que pertanyen al grup REPROGIR.

Es podrà exercir el dret d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades personals que es troben en els fitxers de REPROGIR, així com de les comunicacions que s’hagin produït respecte a aquestes dades, sol·licitant per qualsevol mitjà que deixi constància del seu enviament i de la seva recepció. Per exercir els seus drets, podrà dirigir-se a REPROGIR: C/ Triops, s/n – 17833 (Fontcoberta), o per correu electrònic a comunicacio@reprogir.com.