Consultoria

Els nostres SGI (serveis gestionats d’impressió) van des de la consultoria per saber quins són els equips més adients al vostre tipus de negoci, fins a la instal·lació dels dispositius acordats. Ens fem càrrec de la retirada dels equips antics i de la configuració dels nous, així com també de la formació de com els heu d’utilitzar.

També podem encarregar-nos de les actualitzacions i del subministre del tòner i de tot el que us permeti oblidar-vos del manteniment tècnic i alhora estalviar costos.

Equips nous, control de despesa, estalvi d’energia i les millors característiques tècniques al millor preu.

 

consultoria

 

A Reprogir estem compromesos amb el medi ambient i treballem amb marques que també ho estan, per aconseguir així la màxima eficiència per a un consum responsable i ecològic.

Per oferir-vos les millors màquines d’impressió, som distribuïdors oficials de KONICA MINOLTA, HP i SAMSUNG, i estem certificats tècnicament per donar servei i manteniment.

Amb el sistema de pagament per ús, s’inclouen dins el preu per impressió els serveis de manteniment, com ara de consumibles, mà d’obra, desplaçaments, formació, peces i tot el necessari perquè els equips estiguin funcionant en tot moment.

Vols més informació? Consulta’ns!

 

consultoria