Biz:Option

Solucions documentals

Biz:Option és l’accessori que li permetrà distribuir els seus documents físics o electrònics dins de la seva xarxa. Creu arxius totalment editables en format Word, Excel, Power Point i fins i tot PDF o extregui continguts dels mateixos i exporti’ls a un arxiu o incorpori’ls automàticament al seu programa comptable.

Amb aquest software podrà extreure dades des dels seus documents en paper, llegint zones de text o codis de barres, exporti les dades a un fitxer electrònic o actualitzi camps de la seva base de dades amb ells. Organitzi els seus documents electrònics d’una manera estructurada dins del disc dur del seu ordinador o servidor. Amb Biz:Option millorarà els temps dels seus processos.

La capacitat de procés i distribució intel·ligent de Biz:Option assegura una conversió totalment automàtica, com per exemple digitalitzar un document en el format desitjat i enviar-ho a la destinació correcta a través de la xarxa. Biz:Option realitza el procés intern de manera més ràpida i més productiva, ajudant a reduir els costos de les empreses i aconseguint que el personal es centri en les tasques realment importants per al negoci en lloc de perdre el temps en processos administratius.

BIZOPTION_

Aquest sistema de gestió és l’eina de gestió de documents més eficient del mercat, comptant amb funcions com la facilitat i fiabilitat per indexar documents, l’enviament automàtic de documents digitals directament des de la multifuncional a qualsevol adreça interna o externa d’email, a una carpeta o a una impressora o la conversió en el format desitjat; i amb altres característiques adaptades a la necessitat de cada empresa, com el convertidor de formats amb OCR, que fa possible la conversió automàtica en una gran varietat de formats electrònics i la capacitat de renombrar automàticament documents rebuts; o el reconeixement de codis de barres i formularis, l’organització de documents de forma estructurada i la generació automàtica de taules de dades amb els camps d’interès de tota la documentació processada, permetent que la captura de dades es produeixi des de qualsevol impressora o fins i tot des del servidor.

Amb biz:Option, les companyies de qualsevol grandària poden realitzar les seves tasques diàries de captura, procés i lliurament de documents amb la informació ja processada, integrant-los en el seu flux de treball de manera totalment automàtica. I és que aquesta aplicació aporta nombrosos avantatges: l’arxiu digital és molt més eficient, accelera la recuperació de documents, permet l’accés simultani a les dades i necessita molt menys espai en l’oficina. Tots aquests factors converteixen a biz:Option en un sistema que fa estalviar temps i diners, ja que aquesta senzilla, fiable, escalable i flexible eina de captura, permet a l’usuari digitalitzar, distribuir i utilitzar documents com mai abans ho havia pogut fer.

 

Documentació Biz:Option

 

REPROGIR ( GIRONA ) – BIZ:OPTION