HP Access Control

Solucions de seguretat i control

L’organització requereix una manera convenient i rendible per crear una imatge més segura i eficient, i entorn d’impressió. Amb HP Access Control de Solucions d’Impressió, es pot protegir la informació confidencial, millorar la seguretat i gestió de dispositius, i millorar les polítiques d’impressió de tota l’empresa.

Ara és més fàcil que mai per assegurar llocs de treball i els dispositius d’impressió, millorar els fluxos de treball i seguiment de les pràctiques-tots d’impressió alhora que redueix els costos i el suport a la seguretat en tota l’organització, el compliment i les iniciatives ambientals. Dissenyat per ser modular i fàcilment integrar amb dispositius HP, podeu seleccionar Solucions específiques HP Accés d’impressió de control per fer front a les seves necessitats.

cuadro_access_control

Transformació d’imatges i pràctiques d’impressió per a un entorn més eficient i segur. HP Access Control fa que sigui fàcil de controlar els costos de formació d’imatges de control i d’impressió, recollida i seguiment de les dades del dispositiu i l’usuari, i modificar el comportament de l’usuari per ajudar a reduir les despeses i eliminar els documents reclamats; administrar l’accés a les impressores HP LaserJet en xarxa, i escàners multifuncionals per protegir la informació sensible; garantir pràctiques d’imatge i impressió simplificats confirmant els dispositius adequats estan sent utilitzats per als llocs adequats, i ajudar a contribuir als objectius de sostenibilitat mitjançant la reducció de consum de paper.

Rebi informes per usuari, per treball i per dispositiu per tenir un panorama clar de qui està imprimint en cada impressora. Assabenti’s si els usuaris estan imprimint documents a color de forma innecessària. No tots els documents necessiten color i no totes les persones necessiten tenir recursos d’impressió a color.

Control d’accés segur:                                                                                                                 Requisits d’identificació i autoritzacions per prevenir l’ús fraudulent, protegir la privadesa de les dades i millorar el maneig de la impressió. Aquesta solució fàcil de mantenir està disponible en multifuncionales HP i impressores de funció simple.

descarga

Identificació:
Verificació de la identitat de l’usuari. Pot triar entre diferents mètodes: nombre d’identificació personal, targeta de proximitat, o targeta intel·ligent. Treballi amb diversos sistemes operatius de targetes intel·ligents com ActiveIdentity, Gemalto, Oberthur i altres entorns de targetes del govern.

Autorització:
Controlar l’accés per usuari a les funcions dels dispositius: restringir usuaris no autoritzats per dispositius, accedir a còpies i funcions d’enviament digital pels empleats. Prevenir l’enviament de correus electrònics no convenients des dels dispositius i integrar directoris com Active Directory i LDAP amb usuaris existents.

Registre d’activitats:
Aconsegueix informació sobre les activitats d’impressió, les còpies, els escaneigs i el correu electrònic dels dispositius. Respon als requeriments de regulació i/o polítiques de la companyia amb els registres de les activitats des dels dispositius d’impressió.

 

Documentació HP Access Control

 

REPROGIR ( GIRONA ) – HP ACCESS CONTROL