HP Embedded Capture

Solucions d’escaneig avançat

HP Embedded Capture és una solució de captura de documents per facilitar la digitalització en paper d’HP de gamma alta de dispositius multifunció i Scanjet. Com el seu propi nom ho diu, és un servidor que funciona a l’interior del dispositiu de l’ampliació de les seves capacitats d’enviament digital més enllà del que ve en la caixa; per tant, aquesta solució és molt convenient per als ambients d’oficines descentralitzades amb pocs o cap recursos al seu lloc.

La solució és molt flexible; distribucions d’exploració permanents es poden definir i implementar en els dispositius, o també es poden generar en la demanda a través del nostre controlador TWAIN o directament des d’una aplicació de línia de negoci a través d’una API.

Amb HP Embedded Capture molta informació pot ser recollida des del procés d’escaneig (dispositiu, les credencials d’usuari, els resultats de l’anàlisi), així com la informació proporcionada per l’usuari final a través del tauler de control.

HP Embedded Capture

 

Els processos basats en paper poden aclaparar productivitat dels empleats i afegir uns creixents gastos de les empreses. Escanejar i enviar la seva informació al seu destí correcte ha de ser alhora fàcil i eficient. Escanejar pressionant un sol botó augmenta l’eficiència i ajuda a reduir els costos.

Per a les empreses amb baixos volums d’escaneig és més fàcil que mai guanyar eficiència, reduir costos i millorar la productivitat amb aquesta solució de captura. A més d’això, vostè pot protegir millor la informació fent que només els usuaris autoritzats tinguin accés a les destinacions i als documents. Amb HP Embedded Capture fa que sigui més fàcil digitalitzar documents i compartir-los públicament, alhora que amplia capacitats d’enviament digital d’un dispositiu. Com una solució bàsica d’escaneja i envia, HP Embedded Capture millora l’eficiència de l’oficina cada dia sense la necessitat d’un servidor dedicat.

Defineix processos d’anàlisi i desencadena’ls directament al dispositiu, o implementa una anàlisi sota demanda d’aplicacions comunes a través d’un controlador TWAIN o una interfície de programació d’aplicacions proporcionat.

 

 Documentació HP Embedded Capture

 

REPROGIR ( GIRONA ) – HP EMBEDDED CAPTURE