HP Web Jetadmin

Solucions de gestió de flota

Compti amb una solució de gestió d’impressió líder en la indústria que millora la productivitat i redueix els costos d’operació. HP Web Jetadmin ofereix una millor facilitat d’ús i una interfície simplificada, basada en la web per instal·lar, configurar, solucionar problemes i gestionar tant equips d’HP com altres dispositius d’impressió. Les noves característiques inclouen el filtratge de configuració segons el model de dispositiu, multithreading, millorat sondeig alerta, suport hostname, i millores de la política del grup. Deseu la configuració del seu l’HP Web Jetadmin existent amb còpia de seguretat automatitzada integrada i característiques de restauració.

HP Web Jetadmin

Estalviï temps i diners gràcies a les funcions d’implementació i configuració avançades:
· Senzillesa en l’ajust de paràmetres de configuració de xarxes.
· Administració perfeccionada dels fluxos de treball.
· Vista completa de l’activitat en tot el sistema d’impressió.
· Resolució de problemes remota i flexible.

Eines sofisticades per millorar la tornada de la inversió:                                                                  · Funcionis bàsiques d’assignació per aconseguir temps de resposta millorats per les TI.                · Noves opcions per a la sol·licitud d’informació sobre consumibles i els límits d’avisos.                · Multithreading.

Increment de la productivitat per mitjà de funcions de detecció avançades:
· Detecció dels dispositius en qüestió de segons.
· Detecció millorada dels PCs.
· Control dels canvis de les adreçes IP

Millori la gestió dels consumibles amb més opcions d’informes avançats i sol·licituds d’avisos sobre consumibles. Fins i tot podrà analitzar el consum de consumibles per preveure necessitats futures. HP Web Jetadmin pot recopilar, emmagatzemar i presentar dades d’ús
actuals corresponents a grups de dispositius, així com facilitar les comandes de consumibles consolidats. Gràcies a la tecnologia d’intel·ligència interactiva integrada en els consumibles originals HP i en el dispositiu, podrà consultar informació sobre cartutxos, preus i opcions de compra, per triar el que més li convingui i realitzar la comanda còmodament, ja sigui amb HP o el distribuïdor que prefereixi.

Obtingui el màxim rendiment de l’entorn d’imatge i impressió amb una sola eina capaç d’administrar una àmplia gamma de dispositius HP i d’altres fabricants: impressores, dispositius multifunció i digital senders. La nova versió és compatible amb més dispositius, inclosos els models més avançats.

 

Documentació HP Web Jetadmin

 

REPROGIR ( GIRONA ) – HP WEB JETADMIN