JetAdvice

Solucions de monitorització d’equips

Jetadvice és una eina pensada per als distribuïdors d’impressió, que monitoriza, analitza i redueix els costos de gestió dels teus contractes. Aquest programari proporciona la informació per optimitzar la gestió de la facturació de pàgines i la reposició de consumibles.

 

Image01

JetAdvice li permetrà realitzar aquestes funcions:

Lectura de comptadors:
És important conèixer a cada moment quantes pàgines s’han imprès en cada equip. Per controlar la impressió o per poder facturar còpies, no és necessari desplaçar a un tècnic per anotar les còpies o demanar a l’usuari que imprimeixi una pàgina de prova.

Comandes de consumibles:
Una de les claus de l’èxit de la venda d’impressores en modalitat de PPU és la capacitat de controlar el que ocorre amb l’equip. A través d’aquest programari de monitoratge remot, vostè rebrà alertes de la situació de consumibles propers a esgotar-se i alertes d’incidències tècniques. Pot anticipar-se als seus clients, sense necessitat d’estar present en les seves instal·lacions.

Multi-marca, multi-plataforma:
Consulti la marca i model per verificar si l’equip pot monitorizarse. Generalment els equips de connexió a xarxa són monitorizables.

Enviament de forma automàtica al seu sistema de gestió/ERP:
A més de rebre un e-mail amb un munt de dades de cada equip, podem estructurar aquesta informació perquè es pugui llegir per la seva ERP automàticament.

Actualitza les dades en temps real:
S’instal·la aquest programari no intrusiu en un servidor o en un PC connectat a la xarxa, que envia dades de sortida exclusivament, una o diverses vegades al dia.

Automatitzar els processos de compra en les empreses:
No ha de preocupar-se de fer comandes de consumibles, de demanar-los tard, de quedar-se sense estoc, o de demanar-ne de més i acumular tòners en armaris o en habitacions que no s’arriben a usar mai. Mitjançant el monitoratge de les impressores, quan un consumible es situï per sota d’un nivell fixat que pugui variar en funció de l’equip, es generarà una comanda automàticament al preu acordat amb el proveïdor i es lliurarà directament.

Auditories d’impressió. Eina d’anàlisi:
El monitoratge aporta una informació exacta de l’ús de cada equip, tant en nombre de còpies, com en grandària de paper, monocrom o color.

 

Documentació JetAdvice

 

REPROGIR ( GIRONA ) – JETADVICE