SafeCom

Solucions de seguretat i control

SafeCom és sinònim d’impressió confidencial i segura. Afegeix funcionalitat d’impressió per arrossegament segur amb els dispositius de les multifuncionals compatibles. Es requereix l’autenticació de l’usuari i proporciona una integració segura amb altres aplicacions empresarials i fluxos de treball a través de sessions úniques. L’autenticació és simple, els usuaris han d’introduir un codi a la impressora o passar la targeta per recuperar la seva impressió.

No només assegurar la confidencialitat de la seva empresa, sinò que també redueix els costos de paper i de subministrament fins a en un 20%.

 

safecom__

Les funcionalitats bàsiques de SafeCom són:

Administració centralitzada d’usuaris i dispositius: 
És important per determinar per precisió els costos a nivell de departament, projecte o usuari.

Comptabilitat de documents de totes les impressions, fotocòpies, e-mails i escaneigs:   Podrà mirar quins fitxers ha imprès cada equip i qui és l’usuari. Podria assignar el cost d’impressió per departament o per usuari. Quan l’usuari sàpiga que s’està controlant les impressions, vigilarà més.

Control d‘accessos al dispositiu:                                                                                                   Protegeix els dispositius i assegura la impressió confidencial. Les màquines departamentals que comparteixen diverses persones poden acumular treballs impresos. Mentre l’usuari busca el seu treball en la safata de sortida, pot xafardejar documents o informació confidencial. Mitjançant un sistema amb control d’accessos, no haurà de “córrer” a buscar el seu treball a la impressora perquè no ho llegeixi ningú.

Implementació de regles d’impressió:                                                                                     Realitza canvis en el comportament dels usuaris i en la reducció de les despeses. Optimitza l’ús del dúplex i de les impressores de color. Per exemple, a un usuari de comptabilitat li podria assignar imprimir solament en monocrom i per la impressora X, mentre que un de comercial pot imprimir per la de color. O bé, determinar que els e-mails s’imprimeixen sempre en monocrom.

 

Documentació SafeCom

 

REPROGIR ( GIRONA ) – SAFECOM