Projectors

Tant a l’aula com en una sala de reunions, gràcies al control tàctil o a la interactivitat amb dos llapis, els projectors interactius d’Epson faciliten visualitzar i editar una àmplia gamma de continguts, anotar presentacions en temps real i guardar i compartir projectes.

 

Característiques principals:

QUALITAT D’IMATGE
La tecnologia 3LCD de Epson garanteix unes imatges d’alta qualitat amb uns nivells d’emissió de llum blanca i en color igual d’elevats per aconseguir uns colors vius i unes imatges lluminoses, fins i tot a plena llum del dia, i colors tres vegades més lluminosos que els principals projectors de la competència. La combinació de resolució WXGA, que coincideix amb la resolució i la relació d’aspecte de la majoria de les pantalles de portàtil, i l’entrada HDMI permeten als usuaris gaudir de la projecció d’imatges clares i nítides.

ESTALVIA TEMPS
N’hi ha prou amb endollar-l’ho i encendre’l. El mètode d’anotació sense ordinador permet que els professors/empleats no necessitin encendre els seus ordinadors. La funció interactiva no necessita que s’instal·li cap driver i es calibra automàticament.

PROJECTOR SENSE FIL
La capacitat sense fil facilita la presentació de contingut procedent de diversos dispositius intel·ligents mitjançant l’aplicació iProjection.

 

       SECTOR EDUCATIU                                                    

projectors-educacio

 

> VEURE ELS DIFERENTS MODELS

 

Projectors

 

REPROGIR (GIRONA) – PROJECTORS