Què cal saber sobre la telefonia IP?

En aquesta entrada trobaràs una sèrie de 10 capítols en forma de «Blog» per explicar tot el que has sentit parlar sobre telefonia IP, però que mai has sabut a qui preguntar.

Tots hem sentit parlar sobre la telefonia IP i dels avantatges econòmics que representa, sobretot quan et diuen que tindràs les trucades gratuïtes entre totes les extensions de les teves seus, tant a telèfons fixos com mòbils, però és certa aquesta afirmació?

Què hi ha de cert i quin és l’engany, si és que ni ha algun? Per resoldre tots aquests dubtes hem preparat 10 capítols sobre telefonia IP. En primer lloc, començarem amb una mica de teoria per aclarir els conceptes bàsics i ens anirem posant en matèria fins als capítols finals, on explicarem casos pràctics dels tipus d’empresa amb les que treballem, des de petites oficines, passant per la indústria amb els seus magatzems, i grans empreses de les comarques de Girona. 

 

telefonia ip

 

Publicarem 10 capítols teòrics i pràctics que et faran veure la necessitat d’adaptar-te a la telefonia IP com més aviat millor, perquè puguis disposar d’aquesta tecnologia i al mateix temps tenir una rebaixa considerable de preu, respecte a la factura del teu operador actual.

 

Si tens alguna pregunta deixa’ns les teves dades en el formulari que trobaràs al final d’aquesta entrada, i ens posarem en contacte.

 

 

 Jordi Sais 

 Especialista en comunicacions

 

 

 


 

Pròximament anirem publicant, d’un en un, els 10 capítols d’aquesta sèrie:

Què cal saber sobre la telefonia IP?

  1. Que és la telefonia IP?
  2. Perquè cal canviar a IP? 
  3. Està adaptada a IP la meva centraleta?
  4. Més línies amb el mateix número de capçalera
  5. Quin tipus de línia és el TrunkSIP?
  6. I les centraletes virtuals?
  7. Serveixen els mateixos telèfons?
  8. Centraleta IP per a petites oficines 
  9. Centraleta IP per a la indústria
  10. Centraleta IP per a grans empreses 

 


 

Parlem?

Per poder enviar el formulari, llegeix i accepta les condicions si us plau: