REPROGIR PARTICIPA AL RODATGE DE DOS A LA CARTA

Reprogir ha col·laborat en el rodatge
Reprogir ha col·laborat en el rodatge

REPROGIR-BRANDFUNDING-ROBERT BELLSOLÀ-DOS A LA CARTA

REPROGIR HA PARTICIPAT AMB LA SEVA COL·LABORACIÓ EN EL FINANÇAMENT DEL RODATGE DE LA PEL·LICULA «DOS A LA CARTA» DE ROBERT BELLSOLÀ.

La pel·licula que s’estrenarà als cinemes de tota Espanya a la tardor de 2014, és una comèdia delirant i plena de sorpreses. L’acció comença a Barcelona però després es trasllada a una casa rural de l’Empordà. Aquesta divertida producció pretén ressaltar que una mica de natura i tranquil·litat fa miracles davant de l’estrés que comporta viure a les grans ciutats.

El càsting: Adrià Collado, Andoni Agirregomezkorta, Melani Olivares, Sergi López i Carolina Bang.

El rodatge de «Dos a la carta» s’ha finançat mitjançand «brandfunding», una fórmula basada en la inversió d’empreses privades com GM Cash & Carry i altres entitats col·laboradores com Cederroth-Distrex, Antiga Casa Bellsolà, Tous, Estrella Damm, Teisa, Farinera Coromina, Cafès Cornellà, Grup Pous, Discar-Oil, Grup Andreu, Reprogir, Olis Angelats i Ossa.

És una producció d’Aiguaviva Films amb el patrocini de Gros Mercat, amb la participació de Televisió de Catalunya, amb el suport de l’ICEC i amb l’Ajuda de l’Ajuntament de Girona i la Diputació de Girona.

Sinopsi:
L’Òscar és un seriós «broker» de la ciutat de Barcelona i en Dani un pagerol que fa de cambrer a Can Pitu, el restaurant rural del pare de l’Òscar. A causa d’una operació d’emblanquiment de diners i d’un escàndol financer, l’Òscar està en un situació angoixant. El client romanès a qui ha estafat li reclama un milió d’euros o el matarà. La mort sobtada del pare de l’Òscar li dóna una possible sortida: vendre’s el restaurant i desaparèixer durant un temps. Però en comptes de suavitzar-se, la situació es complica de valent quan l’Òscar descobreix que en Dani és el seu germà i ha de negociar amb ell la venda del restaurant. Però això només és el punt de partida d’una història plena d’humor on altres personatges acabaran embolicant les aventures dels nostres protagonistes principals.

REPROGIR-DOS A LA CARTA
LA PEL·LICULA ON HA COL·LABORAT REPROGIR

 

 

 

Deja una respuesta