UN SISTEMA D’IMPRESSIÓ FLEXIBLE, ÉS POSSIBLE.

La impressió basada en patrons és una forma segura de reduir despeses però, desitges fer-ho tot i que això suposi que els treballadors no puguin fer la seva feina?

 

Una bona política d’impressió corporativa pot fer que tot funcioni millor a la teva empresa, els flux de documents, la satisfacció dels usuaris i els resultats finals.

 

UN SISTEMA D’IMPRESSIÓ FLEXIBLE, ÉS POSSIBLE.

 

Totes les organitzacions desitgem estalviar diners i reduir despeses fixes però també volem treballadors feliços i productius. Una de les principals frustracions dels treballadors continua sent la impressió, documents que no es poden imprimir, o que arriben en un format inadequat, impressores que no estan disponibles o patrons d’impressió rígids que ens impedeixen imprimir la feina de la manera que volem. Totes aquestes situacions són problemàtiques però aquesta última genera un enfrontament entre els objectius de l’empresa i les necessitats dels usuaris.

Moltes solucions de gestió d’impressió permeten aplicar regles i restringir l’ús de determinades funcionalitats com ara les opcions de color i acabat. Aquesta és una forma segura de reduir despeses però, és una forma intel·ligent de fer-ho?  Al cap i a la fi hem fet una inversió en dispositius d’impressió avançats i d’última generació, no?

Hi ha maneres senzilles de fer baixar immediatament les despeses d’impressió sense frustrar els treballadors. La impressió basada en patrons no té perquè ser tan rígida. Hauria de ser una manera de fomentar una conducta d’impressió sostenible que mantingués la capacitat de decisió de l’usuari.

 

UN SISTEMA D’IMPRESSIÓ FLEXIBLE, ÉS POSSIBLE.

 

Qualsevol pot entendre que un correu electrònic no cal imprimir-lo en color però pocs usuaris se’n recorden de canviar els paràmetres quan han d’imprimir. Això es pot resoldre establint configuracions estàndard per a determinades cues d’impressió, amb l’objectiu que sigui més fàcil imprimir amb estalvi que amb malbaratament. Per aconseguir-ho no cal obligar a imprimir a dues cares o en un sol color, n’hi ha prou que aquest sigui el mètode d’impressió per defecte.

Encara que disposem de varis dispositius, tenim tendència a imprimir en l’equip que tenim més a prop. Pocs usuaris coneixen quin és el cost per pàgina de cada dispositiu. Si es presentés a l’usuari una vista prèvia del cost dels dispositius més propers, probablement escolliria l’opció més econòmica.

Una bona política d’impressió basada en patrons hauria de ser precisament això: una manera d’evitar despeses innecessàries però que ofereixi al personal la capacitat de fer servir les opcions que necessita per seguir sent productius.

 

Saps quins són els dispositius o serveis més adequats a les teves necessitats?

 

 

 

Deja un comentario