Telèfons

En el món dels negocis, el contacte personal amb el client constitueix un factor clau per aconseguir l’èxit. Mantenir-ho resulta essencial en tot tipus de comunicacions, independentment del mitjà: IP, telefonia tradicional o sense fil.

Qualitat i fiabilitat són característiques vitals per a les empreses.

Amb una gamma tan àmplia de terminals telefònics entre els quals triar, tenim la solució adequada per a tot tipus de sectors i empreses.

 

Tots els terminals estan disponibles amb diverses característiques clau:

• Pantalles LCD amb retroiluminació que faciliten la lectura

• Pantalles alfanumèriques de gran grandària

• Tecles autoetiquetades

• Senzilles tecles de navegació

• Ajustament d’angles per a diverses inclinacions

• Comunicació de mans lliures opcional amb auriculars Bluetooth

 

 

Telèfons

 

 

> TELÈFONS SIP

Els telèfons SIP (protocol d’inici de sessió) han estat dissenyats per millorar les comunicacions empresarials gràcies a la reducció dels costos de trucades, la simplificació de l’administració i l’optimització de la funcionalitat.

 

 

 

Telèfons

 

 

> TELÈFONS IP

Elegant, intuïtiva i còmoda d’utilitzar, la gamma de telèfons IP combina el millor disseny de sistema telefònic de la seva categoria amb característiques i aplicacions innovadores, entre les quals s’inclou: qualitat de veu superior, cancel·lació de ressò, interfície tàctil intuïtiva, indicació de presència i, capacitat per utilitzar cascos sense fils.

 

 

Telèfons

 

 

> TELÈFONS DIGITALS

La nostra innovadora gamma de terminals digitals combina una completa funcionalitat, una tecnologia intuïtiva, un disseny elegant i una interfície senzilla a fi de garantir un nivell superior de comoditat en la taula de treball.

 

 

 

Telèfons

 

> TELÈFONS ANALÒGICS

L’eficiència i la flexibilitat en la gestió de trucades són qualitats que incorpora aquesta gamma de terminals analògiques, una gamma que també promet una interfície d’usuari summament senzilla per facilitar la personalització, la programació, el manteniment i l’ampliació en el futur.

 

Si necessiteu més informació no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres.

 

 

REPROGIR (GIRONA) – TELÈFONS