La tinta original i la sostenibilitat 🌿

Saps com els consumibles d’HP contribueixen en el medi ambient? 

 

Les millors impressions s’aconsegueixen utilitzant consumibles originals, pensats com els companys ideals dels equips d’impressió.

Darrera de cada consumible original d’HP hi ha moltes hores invertides de proves i anys d’investigació i desenvolupament (I+D), tot això ajuda a proporcionar als usuaris d’equips d’impressió una millor experiència d’impressió

La tinta original d’HP està aliada amb el seu missatge de respecte pel medi ambient. Saps perquè? Perquè el 85% dels consumibles originals està fet d’entre el 45 i el 70% de plàstic reciclat.

 

 

Els cartutxos de tinta i de tòner alternatius poden afectar el rendiment dels equips d’impressió, produint documents amb traços de tinta, taques o decoloracions, i a part de no ser tan fiables, també consumeixen més energia que els consumibles originals.   

 

Perquè és millor utilitzar consumibles originals HP?

Més fiabilitat: El 56% dels cartutxos de tinta han fallat durant la seva utilització o tenien defectes. Amb els consumibles originals d’HP no t’has de preocupar per això.

Més rendiment: Els consumibles originals estan calibrats per evitar l’obstrucció dels filtres i la disminució de qualitat. Estan rigorosament provats per garantir impressions clares i nítides.

Més responsabilitat: El plàstic recol·lectat a través del sistema de reciclatge d’HP ha estat re-utilitzat en més de mil milions de cartutxos originals.

 

Nosaltres som conscients de la importància de tot això i com és de fonamental contribuir a la recuperació dels efectes nocius causats pel ritme de vida de l’ésser humà en els últims 100 anys.

I tu?  🌿

 

Deja una respuesta