REPROGIR + TRAGATONER I TRAGATINTA

TRAGATONER I TRAGATINTA,  és el sistema de recollida i reciclatge de consumibles que promouen els principals fabricants d’equips d’impressió del país, majoritàriament empreses adherides a Recyclia, a través de les seves fundacions.

 

tragatoner i tragatinta

Tragatoner i tragatinta és un servei que els mateixos fabricants posen a disposició dels distribuïdors per facilitar el compliment de les seves obligacions en relació amb la recollida de RAEES (Residus d’Aparells Elèctrics i electrònics) els seus components, consumibles i subconjunts, la correcta gestió dels quals és imprescindible.

 

Per què reciclem?

Per compromís mediambiental, social i legal i perquè volem formar part de la xarxa de recollida de residus.

  • Si reciclem estalviarem matèries primeres com materials, aigua i energia, imprescindibles per a les nostres accions quotidianes, que son finites i que de continuar amb el ritme actual aviat no hi podrem comptar.
  • Reduirem l’emissió de gasos i substàncies contaminants que entre d’altres són les culpables de l’efecte hivernacle i la contaminació.
  • Preservarem el nostre entorn i millorarem la nostra qualitat de vida.
  • Disminuirem el volum de residus que van a parar als abocadors, mols dels quals ja es troben desbordats i estan perjudicant el medi ambient.
  • Reciclar és reflex de cultura i demostra ser conscient de la responsabilitat que tenim com a individus i com a empresa.

 

tragatoner i tragatinta

 

Afortunadament, som conscients de la importància de tot això i com és de fonamental contribuir a la recuperació dels efectes nocius causats pel ritme de vida de l’ésser humà en els últims 100 anys.

 

 

Deja un comentario