Tres raons per canviar d’impressora

Les impressores i els equips d’impressió multifuncionals s’han convertit en una eina de treball indispensable.

 

Imagina què passaria si compressis un equip nou i que al cap de poc ja no cobrís les necessitats de la teva empresa o del teu grup de treball. Hauries invertit diners en una eina de treball poc útil i hauries de tornar a invertir diners per comprar-ne una altra.

S’ha d’anar amb compte a l’hora d’escollir la nostra impressora ideal. Per poder-la escollir bé haurem de tenir en compte la nostra capacitat de treball, la qualitat dels nostres projectes, les despeses que volem assumir, l’impacte mediambiental que suposarà, etc.

La impressora és una eina de treball que ha de cobrir les nostres necessitats de forma òptima durant un període de temps determinat.

 

 

Si estàs considerant renovar la teva impressora, però tens dubtes i no et vols precipitar, compartim amb tu tres raons que indiquen que és el moment de comprar un equip nou.

Quan la teva impressora comenci a mostrar símptomes que ja no està a l’altura, que no és capaç d’ajustar-se al que necessites i quan les despeses comencin a ser excessives, és quan hauràs de considerar renovar-la.

 

 

Tres raons que indiquen que és moment de renovar la teva impressora

 

1)  No està a l’altura

Si la teva impressora necessita manteniment i servei tècnic cada cop amb més freqüència, és molt probable que es trobi al final de la seva vida útil. Els problemes derivats del manteniment constant, suposen despeses i interrupcions, i per tant, et faran perdre temps i diners.

2)  No s’ajusta a les necessitats de l’empresa

Pot ser que fa uns anys la teva impressora era perfecte per cobrir les necessitats del teu entorn de treball, però que avui no sigui capaç de donar-te tot el que li demanes. Si ja no s’ajusta a les teves necessitats o a les de l’empresa, toca canviar-la per una altra que ho faci.

3)  Crea despeses excessives

Un equip obsolet pot generar-te despeses més elevades. En la majoria dels casos els consumibles són més cars o tenen menys capacitat, tenen un consum energètic molt més elevat, etc. Si cada cop et surt més car imprimir, és que ha arribat el moment de renovar la teva impressora.

 

Si el teu equip d’impressió compleix alguna d’aquestes raons, pots estar-ne segur/a, toca renovar-lo aviat. I si compleix dues d’aquestes raons o totes, ja ha arribat el moment de fer-ho!

T’ajudem?

 

Deja una respuesta