Impressores monocrom. Quan i per què utilitzar-les?

Les solucions làser monocrom han de ser considerades com una resposta a les necessitats concretes d’una empresa.

 

Ho entendrem millor amb una senzilla comparació: imagina un professional que decideix comprar un portàtil ultra lleuger perquè cobreix les seves necessitats de mobilitat i autonomia. Sacrifica rendiment brut, però per altra banda, gaudeix d’un pes reduït i una llarga vida útil per cada càrrega de bateria.

Doncs bé, amb les impressores monocrom ens trobem davant d’una situació molt semblant, ja que estan preparades per a tirar endavant grans càrregues de treball en blanc i negre oferint un baix cost i una alta velocitat d’impressió. El seu preu de venda és, a més, més baix que el dels seus equivalents a color.

 

En quins entorns de treball és bona idea utilitzar impressores monocrom?

 

Entorn d’impressió on no s’utilitza el color

Podem trobar aquest entorn d’impressió en empreses que només treballen amb documents, plànols, gràfics i/o imatges que no requereixen de l’ús del color.

Per exemple: despatxos d’advocats, despatxos tècnics, assessories, certs tipus d’oficines i comerços…

 

Entorns híbrids d’impressió

Hi ha moltes empreses de grans dimensions amb departaments i grups de treball que tenen necessitats d’impressió molt diferents. En aquests casos les impressores làser monocromes serien una excel·lent opció per cobrir cicles de treball especialitzats en monocrom, i podríem combinar-les amb impressores a color per cobrir les necessitats d’aquells grups de treball que han d’imprimir en color. 

 

 

Quins avantatges ofereix una impressora monocrom?

Com hem dit, les impressores monocrom tenen un preu de venda més assequible comparat amb els models equivalents en color, el que vol dir que representen una inversió menor i que es poden amortitzar en menys temps.

També hem de tenir en compte que aquest tipus d’impressores estan preparades per tirar endavant grans cicles de treball de forma òptima, i que no ens obliguen a renunciar a cap funció avançada, ja que hi ha solucions multifunció amb Wi-Fi, NFC i amb funcions de seguretat integrada que ofereixen, a més, una alta qualitat d’impressió, una elevada velocitat de treball i un baix cost per pàgina.

Les impressores làser d’última generació compten amb versions monocrom molt eficients, preparades per treballar amb milers de pàgines a el mes mantenint un funcionament molt eficient, una qualitat d’impressió professional i un baix cost per pàgina.

Donar a cada empleat l’eina que realment necessita, fa que l’empresa obtingui un treball professional, a l’altura del que s’esperava, i que aquest es realitzi de la manera més eficient possible. Això resumeix, en definitiva, el valor de les impressores monocrom

 

 

 

Deja una respuesta