Windows

 

windows

Descobreix la nova versió!

Windows 10 és familiar i fàcil d’usar. Inclou un menú d’inici millorat i s’ha dissenyat per iniciar-se i reprendre’s ràpidament. A més, ve equipat amb algunes innovacions, com Microsoft Edge, un navegador totalment nou. Els arxius personals i les aplicacions que hagis instal·lat estaran en el nou menú, a punt perquè les utilitzis.

S’ha dissenyat l’actualització perquè sigui senzilla i compatible amb el maquinari i el programari que ja utilitzes.

windows

 

Es el Windows que coneixes, però millor

Familiar i millor que mai

Windows 10 et resultarà familiar i fàcil d’utilitzar, ja que guarda moltes similituds amb Windows 7, inclòs el menú Inici.

S’inicia i reprèn ràpidament, disposa de més característiques de seguretat integrades i s’ha dissenyat perquè funcioni amb el programari i el maquinari que ja tens.

windows 

Utilitza la xarxa de la manera que vulguis

Microsoft Edge et permet passar ràpidament de la navegació a la feina. Escriu o fes anotacions directament en pàgines web i comparteix-les amb altres persones. Llegeix articles online sense distraccions i guarda les teves lectures favorites per més tard. Amb Cortana activat, pots ressaltar un terme que desconeguis per obtenir una explicació contextual sense sortir d’on estàs.

windows

Amb la multifunció de Windows 10 passaràs més ràpid del ‘dit’ al ‘fet!’

Treballa més ràpidament administrant millor el teu escriptori. Pots ancorar en la mateixa pantalla fins a quatre aplicacions alhora i crear escriptoris virtuals quan necessitis més espai o vulguis agrupar els teus treballs per projectes, com les aplicacions d’Office per treballar i els jocs per divertir-te.

 

windows-10-aplicacions

Fantàstiques aplicacions integrades que funcionen en tots els teus dispositius

Windows 10 inclou excel·lents aplicacions integrades com: Mapes, Fotos, Correu, Calendari, Música, Pel·lícules i TV. Aquestes aplicacions utilitzen OneDrive per fer còpies de seguretat de la teva informació i sincronitzar-se perfectament en els teus dispositius Windows 10; així, sempre tindràs a prop el que necessitis.